Skip to content

På lørdag 16 september 2017 vant jeg bronse i internasjonale Budapest Open i Ungarn!
Det deltok over 1400 utøvere fra 31 forskjellige nasjoner som Canada, Venezuela, Brasil, Tyskland, Taipei, Egypt, Ghana, Ukraina og Ungarn.

Jeg kjempet i 75kg vektklassen for herrer senior. I mesterskapet scoret jeg 20 poeng, i 7 kamper mot blant annet Danmark, Ukraina og Ungarn, hvor jeg vant bronsefinalen mot Arthur Kesner fra Tyskland på dommeravgjørelse ved 3-3 poengstilling til slutt.
SE VIDEO av høydepunkt HER:

Dette var mitt internasjonale comeback og min først konkurranse på 11 måneder. Det viser bare at ekte lidenskap har til vane for å komme tilbake Denne medaljen deler jeg med Shihan Erzsébet Kozma, Csaba Füstöss, Attila Módos resten av Pest Buda Karate Club som har hjulpet meg med oppkjøringen til mesterskapet.

Stevnet var av høy internasjonale deltagelse og hadde tiltrukket seg noen av verdens beste rankede utøvere. Jeg fikk møte flere kjente profiler og en av dem var blant annet Andres Madeira fra Venuzuela, som for øvrig er ranked høyest i verden! Det var også hyggelig å treffe 9 x verdensmester og landslagstrener til Norge Wayne Otto og det norske landslaget som også deltok på mesterskapet.

 

 

 

Back To Top