Skip to content

Tidenes største Karate NM var på lørdag 29. mars i Bergen med 647 utøvere fra 137 forskjellige klubber!
Meget godt gjennomført arrangement med dyktige utøvere og et engasjert publikum som sørget for en fantastisk stemning og godt humør.

Jeg kjempet totalt 8 kamper, hvor av seier i 4 kamper før full tid, scoret totalt 31 poeng, mot 5 forskjellige klubber som blant annet Skedsmo KK, Vågsbygd KK, Lura KK, Oslo Budo Kwai og Bjørgvin KK før jeg fikk gullmedaljen rundt halsen, hevet pokalen over hodet og Norgesmester tittelen 2014 var min.

Det var spesielt gøy å møte klubbkamerat og landslagutøver Halvor Grønvold i finalen,
som er en dyktig utøver med god forbedringskurve over kort tid,
rett og slett en utøver man absolutt må holde øynene åpne for i framtiden.

Coach Håkon «Shogun» Fredriksen og jeg møtte klare og sulten på NM-tittel i Bergen, hvor vi i løpet av dagen fikk klar uttelling for vår taktiske slagplan. Dette lønnet seg med gode resultater som gjorde at jeg kunne reise hjem med enda en tittel som Norgesmester i Karate.

Coachene fra Tiger Karateklubb var organiserte og godt forberedt med samband, tidskjema og trekningslister.  En stor takk til Håkon «Shogun» Fredriksen, Rune Asp, Erik Haugen, Rune Berge og Trond Erik Steine.

Tiger Karateklubb har enda en gang bemerket seg i Norsk Karatemiljø ved Andrine Hilton som vant to gull,
både i kata og kumite og jeg som vant kumite herrer -75 kg.

NORDISK MESTERSKAP I RIGA

En spikret NM-tittel i Karate 2014 er krysset av listen og neste turnering jeg ønsker å delta i er Nordisk Mesterskap i Karate som arrangeres i Riga, Latvia om 2 uker. Formen er på topp og fremover vil det være harde treninger frem mot neste mesterskap.

Back To Top