Skip to content

Lørdag 29 sept. 2012 deltok Tiger KK i Regionalt Østlandsmesterskap i Halden.
Det resulterte i 3 titler 2 sølv og 2 bronse!

Det var en tøff gjeng fra Tiger som reiste til Halden og Østlandsmesterskapet. Ledet av Shogun Håkon Fredriksen, Egil Knapper og Roar Grønvold.

Foto: Privat
Fra venstre: Eirik, Mikkel, Egil, Roar & Shogun


2 TØFFE SPARK I HODET

Først ut i Kata var Eirik Bjørnerstedt. Han ble slått ut etter en han gjorde en liten feil i kata, men fikk rekvalifisering og vant  4 plass. I kumite gikk det mye bedre og han leverte en flott kamp. Han scoret med to flotte spark til hodet og ledet ved 3 sekunder før slutt. Motstanderen utlignet med et slag som gjorde kampen uavgjort når tiden var ute. Da tapte Eirik dessverre på dommeravgjørelse.

HALVOR VANT 2 GULL!
I junior klassen i kata ungdom møtes Halvor Grønvold og Philip Huseby Lorentzen i finalen, begge fra Tiger Karateklubb. Halvor ble for sterk for Philip og vant gullet her. Joacim Knapper også fra Tiger KK leverte en sterk kata, men ble slått ut i innledende runde.

I kumite Jr -64kg  vant Halvor igjen gull, mens Philip og Joacim delte bronsen. Det beyr at Tiger hadde 3 av 4 medaljører i denne vektklassen som stadfester at Tiger KK er sterke i kata og kumite når finalen består av nesten medlemmer kun fra Tiger KK.

SEIER FØR FULL TID
Kumite senior – 75 kg gikk kjempet jeg mot en utøver fra Marienlyst Karateklubb i finalen. Shogun Håkon Fredriksen og jeg hadde klare arbeidsoppgaver før denne finalekampen og det gjorde at jeg vant 8-0 før full tid.
Da ble det gull i mitt første østlandsmesterskap!

Kumite senior +75 kg stillte Mikkel M Bakken i finalen. Mikkel kjempet med ekte Tiger Spirit, men måtte se seg slått mot en meget god utøver fra Litauen. Sølv til Mikkel!

NORGES TRIVELIGSTE KARATEKLUBB!

Jeg vil rette en takk til Shogun Håkon Fredriksen, Egil Knapper, far til Philip Lorenzen, Roar Grønvold og til Tiger Karateklubb Maskotten! Vi er Norges Triveligste Karateklubb!
Tiger er best, ingen protest!

NESTE ARRANGEMENT
Jeg skal delta på landslagssamling 5-7 oktober i Oslo under ledelse av Landslagssjef Morten Alstadsæther,
Arild Lund og Raik Tietze. Også har jeg blitt bedt om å gjøre en oppvisning på Litteraturhuset v/ slottet
på lørdag 6 okt. kl 12:00.

Oppvisningen er en del av promoteringen av en helt ny bok som lanseres.
Ønsker alle kampsport entusiaster og alle andre som kunne tenkt seg å lære mer om kampsport velkommen!

Foto for Karate presentasjon i boken «kampsport».

Back To Top