Skip to content

Foto: Trond Erik Steine
Leder i Tiger KK Håkon Fredriksen, 5. dan. & meg.


Etter nesten 20 år i Stavanger Karateklubb har nå tiden kommet for å skifte klubb.
Klubbovergangen er nesten som å få ny familie i karateverdenen

RØTTER I SKK
Det er i Stavanger Karateklubb jeg har lært all karate og hvor jeg har mine røtter. Det glemmer jeg aldri. Jeg har vært et trofast medlem i 19 år og det er ingen bitterhet, men KUN glede jeg ser på min tid i SKK. Men det er meget vemodig og trist å bytte klubb etter så lang tid.

Jeg er meget stolt over SKK og vil takke for all støtte i SKK gjennom tidene! Spesielt til Sveinung Byberg, Stein Rønning & Morten Alstadsæther.


Foto: privat
Sveinung Byberg, Stein Rønning & Morten Alstadsæther.

KLUBBSKIFTE
Nå er jeg klar for nye mål.
Denne gang i ny klubb, nemlig Tiger Karateklubb på Kjelsås / Frysja.

Årsaken til at jeg skifter klubb er at jeg skal bo i Oslo.
Muligheten er større i Oslo for å få trent mer og på ett høyere nivå over lenger tid. Nå har jeg bodd her i 1 år og vil nå forsette å bo og trene her. Da blir det mest naturlig å forholde seg til en klubb i Oslo og da Tiger KK.

TIGER KK & SKK ER LIKE
Tiger KK er også en Shotokan karateklubb og er den klubben som jeg kjenner sterkest tilhørighet til i stil, holdninger og medlemmer. Det er Tiger Karateklubb jeg vil representere i alle konkurranser fremover. En spennende konkurranse for min nye klubb blir i LAG NM 1 des. 2012.

Her er sjansene for at jeg møter tidligere instruktører og klubbkamerater fra Stavanger som motstandere for første gang som en rivaliserende klubb. Jeg har sparret mye med utøvere fra Stavanger på trening i alle år og hverken jeg eller de vil holde igjen i ett mesterskap så spennende blir det!


Foto: Trond Erik Steine

Fra høyre; Håkon Fredriksen & meg

Leder og Coach i Tiger Karateklubb Håkon Fredriksen har 5 dan sort belte og er meget erfaren innenfor karateverden.
Jeg er veldig glad for å trene sammen med han og Tiger KK.


Fra høyre: Jarle Sorken, Håkon Fredriksen, Egil Knapper,
meg & Halvor Grønvold

Klubben har gode resultater med tidligere Europamester Jarle Sorken i stallen. Jeg får bra trening her og jeg trener i 3 forskjellige karateklubber gjennom uken i tillegg med karatelandslaget ukentlig. Jeg trener styrke og kondisjon på Olympiatoppen med de beste utøverne i landet. Jeg tror dette klubbytte er sunt for meg og kjenner jeg er motivert til neste sesong.

Denne gang som en Tiger! 😉

Neste aktivitet for meg blir helgen 24 aug. da tidligere verdensmester Wayne Otto fra Storbritania kommer for å kjøre trening for karatelandslaget.

Se noen kommentarer om overgangen min fra sentrale personer fra Stavanger Karateklubb:Back To Top