Skip to content

Jeg representerte Norge i 75kg vektklassen i Nordisk Mesterskap i Karate i Kristanstad i Sverige, lørdag den 14. april 2012.

 

STOR DELTAGELSE
Nordisk mesterskap er utvidet og teller nå 7 nasjoner.
Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island er de nasjonene som vanligvis deltar. Men nå er det altså utvidet og Estland og Latvia er også inkludert. I tillegg tillates det at hvert land kan stille med 2 utøvere i hver vektklasse. Personlig syns jeg dette er bra fordi det øker deltagelsen og nivået på Nordisk Mesterskap.

STILIG ARENA
Jeg vil skryte av arrangørene på dette mesterskapet.
Selve hallen hadde ett nytt og kult design. Tribunene var tilskuervennlige og en stor 4 kantet Big Screen i senter i taket som viste kampene som skapte bra stemning i hallen. Det var også mulig å se kampene da de ble streamet direkte på nettet. Mesterskapet var bra organisert, utøvere ble hentet inn før kamper fra oppvarmingsområde og finalekampene ble det innmarsj med stilig musikk.

MØTTE TØFF DANSKE I FINALEN
Jeg vant alle mine kamper både på laget og individuelt.
Men min tøffeste kamp ble i finalen i 75 kg herrer senior mot danske Jonas Staun Pallesen. Pallesen er en rask og sterk karateutøver som er spesielt god på slag og kast. Jeg klarte likevel å være ett skritt foran og følte jeg styrte kampen. Men Jonas ga meg ingenting gratis og ved kampens slutt stod stillingen 6-5 til meg.

Back To Top