Skip to content

Lørdag 22 sept. fightet jeg i Premier League mesterskapet German Open.
Det var 49 nasjoner og 71 utøvere fra hele verden i min vektklasse 75 kg.

GERMAN OPEN – ETT TØFFERE NIVÅ –
German Open var mye tøffere og høyere nivå en sist helgs mesterskap. I denne konkurransen er det gode pengepremier og trekker derfor nasjoner fra hele verden. Store nasjoner som blant annet USA, Argentina, Frankrike, Japan og Russland var representert med mange fightere.

KVARTFINALE I PREMIER LEAGUE
Jeg slo ut tyske Karl Meisner og hans landsmann Micciché Maurizio. I 3 runde slo jeg ut franske Steven Balzan og dermed var det duket for kvartfinale mot amerikaneren Scott Thomas. Amerikaneren viste seg å være en veldig flink defensiv fighter. Han tok ledelsen, men jeg kjempet hard og Scott var kun 1 advarsel fra og bli disket for matteflukt. Han vant likevel fortjent og tok bronsemedalen i 75 kg klassen. Det er små marginer som skiller ved en kvartfinale. Vinner man så blir det semifinale som vil tar deg til finale eller bronsefinale.

Jeg gikk totalt 4 kamper i 75 kg vektklassen hvor det var 49 nasjoner og 71 utøvere fra hele verden. Jeg er fornøyd med innsatsen i mitt 2 Premier League mesterskap og dette lover bra fram mot VM i november.


STOR TAKK TIL TIGER KK
Jeg vil rette en stor takk til Tiger Karateklubb og Coach Håkon Fredriksen. Shogun Fredriksen hadde fokus på en ting og det var at jeg skulle vinne hver kamp. Jeg slappet av og fikk fokusere på mine arbeidsoppgaver og slapp å tenke på trekningslister, motstandere og tidskjema. Det var avgjørende for min prestasjon i dette mesterskapet og ha så god hjelp.

HYGGELIG OPPLEVELSE

Sent lørdagskveld etter finalene dro Shogun Håkon Fredriksen og jeg fra hallen for å spise. Vi delte taxi med en hyggelig italiener som vi dro sammen med på ett gatekjøkken.Vi fikk noen utfordringer ved å kommunisere pga språkforskjeller, men vi lo og brukte mye kroppsspråk. Da den høflige herremannen skal til og gå betaler han for maten til Fredriksen og meg. Han presenterer seg og vi oppdager da at han er faren til mange ganger Europamester og Verdensmester i Karate Luca Valdesi , altså Andrea Veldesi.

NESTE ARRANGEMENT I HALDEN
Neste arrangement for meg blir kommende helg i Halden. Der skal jeg sammen med Tiger karateklubb delta i en regionscup for østlandet. Følg med videre og ha en flott uke alle sammen!

Back To Top