Skip to content

Lørdag 09. november kjempet jeg i regionsmesterskapet i karate.
Gjennom hele mesterskapet kjempet jeg tøft og fikk kun 2 scoringer imot meg.
Jeg vant senior herrer tungvekt og ble dermed tildelt «bestemanns-prisen» for min prestasjon.
Vanligvis kjemper jeg i -75kg klassen, så det kan bli stor vektforskjell når noen av motstandere er over 100 kg. Men jeg søker tøff matching så i de siste konkurransene har jeg stilt jeg mot tyngre karer.

Jeg vil takke Håkon Fredriksen og resten av Tiger KK for et kjempebra mesterskap!
Andrine Hilton fra Tiger KK bemerket seg også meget sterkt da hun vant finalen i sin vektklasse 8-0!
Andrine sine råe prestasjoner i mesterskapet gjorde at hun ble tildelt pris for beste kvinnelige utøver.
I tillegg vant Halvor Grønvold fra Tiger KK sin første jr. VM kamp i Spania. Tiger KK var altså representert i innland og utland i helgen og markerte seg med de sterkeste utøverne på begge mesterskap.

UNDERVISNING I RÅSTERK KLUBB

Søndag fikk jeg gleden av å bli invitert av Juan Guillermo Lopez Salas til å undervise de ydmyke, høflige, talentfulle og ikke minst tøffe utøverne i Sarpsborg karateklubb. Sarpsborg KK utmerket seg i Göteborg Open forrige helg hvor de fikk plassering som 3 beste klubb og med 5 gull og 2 bronse av totalt 56 forskjellige klubber.

MOTIVASJONS FOREDRAG

Jeg underviste i karatetekniske og taktiske situasjoner som jeg selv har opplevd og vet fungerer. Jeg får endel forspørsler på mitt fordrag som heter «It Aint Over Til I Win» noe jeg også fikk denne gang. Det er ett motivasjonsforedrag som tar for seg 5 av mine egne kriterier for å skape suksess. Noen av temaene jeg også brukte litt tid på var: Hvordan best forberede seg til mesterskap, Styre egne tanker før og under kampene og hvordan takle forventningspress. Dere kan booke eller lese mer om fordraget her.

NESTE ARRANGEMENT

Neste arrangement er for meg er landslagssamling med 9 ganger verdensmester Wayne Otto 15-17 November i Oslo. Her blir det alltid knallhard trening og denne gang avsluttes det med tøffe kamper på søndagen.
Lag NM 23 Nov. er også rett rundt hjørnet så det er bare å følge med!