Skip to content

Lørdag 02 nov. kjempet jeg i Gøteborg Open 2013 i Sverige i tungvekt som jeg vant!
Denne konkurransen tiltrakk seg over 300 utøvere fra 56 klubber fra sterke nasjoner som:
Algerie, Ukraina, Danmark, Norge og selvfølgelig Sverige.

RASK SOM EN LETTVEKTER, TØFF SOM EN TUNGVEKTER!

Jeg var påmeldt i mellomvektklassen -75 kg, men de andre utøverne som var påmeldt stilte ikke opp. De ble ropt opp over høyttaler anlegget, men jeg stod alene på kampområde. Coach Håkon Fredriksen snakket med arrangøren som da godtok å sette meg opp en vektklasse. Siden de fleste vektklassene var startet eller avsluttet var kun tungvekt klassen den eneste ledige.

Jeg kjempet tøft og smart som ga uttelling kamp etter kamp. Jeg brukte hurtigheten min som en fordel mot større motstandere og etter taktisk og tøff matching vant jeg finalen i tungvekt mot Arik Amroun.

Jeg vil takke Coach Håkon Fredriksen og resten av flokken fra Tiger Karateklubb som for øvrig ble mesterskapets niende beste klubb av 56 klubber med 2 gull, 1 sølv og 6 bronser.
Les mer om Tiger Karateklubb her.

KARATE SPONSOR MED KVALITETS PRODUKTER

Peter Stenfors leverer alt av karateutstyr og har vært min sponsor over flere år.
Jeg bruker utelukkende hans produkter som er wkf stemplet og wkf godkjent for konkurranser. En av mine favoritt karatedrakter er Kaiten Dynamic og Kaiten Extreme. Jeg anbefaler dere til å sjekke ut Kaiten sine produkter på deres hjemmeside.

Stenfors ga meg 3 stk bagger som hver inneholdt karatedrakt, dobbelt beskyttelseutstyr i både rødt og blått i tillegg til konkurransebelter. Baggene med alt dette flotte utstyret har en verdi på flere tusen kroner. De heldige vinnerne av hver sin bag blir de samme som Tiger Karateklubb kommer til å ta ut på sitt Elitelag til Lag NM i Drammen 23 November. Men jeg takker Peter Stenfors så meget på forhånd, TUSEN TAKK!

NESTE MESTERSKAP

Jeg skal kjempe lørdag 9 november i Sarpsborg i Østlandsmesterskapet.
Deretter er det en landslagssamling 15-17 november med 9 x verdensmester Wayne Otto på Olympiatoppen,
før lag NM braker løs lørdag den 23 november i Drammen.

Back To Top