Skip to content

I helgen deltok jeg i Austrian Open i Salzburg, Østerike.
Mesterskapet var finalen i Premier League turneringen 2013 og tiltrakk seg verdens beste utøvere.
Store nasjoner som Frankrike, Argentina, Japan, USA og Russland stilte med sine tøffeste atleter i ett mesterskap som hadde 900 utøvere fra over 50 nasjoner.

Jeg deltok i -75 kg kategorien for herrer som hadde 48 utøvere og jeg var den eneste fra Norge.
Jeg vant første kamp på WO, og andre kamp møtte jeg Kroatiske Dejan Aleksic. Jeg timet han 3 ganger med slag i kroppen, men fikk kun med meg 1 dommerflagg hver gang og derfor ingen poeng. Det kreves minimum 2 av fire dommerflagg før man får tildelt poeng. Det var en jevn kamp lenge og ingen klarte å få noen klare scoringer før det gjenstod 45 sekunder igjen.

Da havnet vi i klinsj distanse og jeg glapp i utfight og ble sparket i ryggen. Dermed tok Dejan ledelsen 2-0. Jeg la meg øyeblikkelig på angrepsdistanse og prøvde å få han til å gjøre feil. Da det gjenstår 15 sekunder av kampen, kontrer jeg han med slag i kroppen, men igjen får jeg kun 1 mot 2 dommerflagg. Motstanderen fikk poeng for slag mot hode og stillingen endte 3-0 til Kroatia. Jeg var talmodig, holdt meg til planen, men møtte en litt flinkere fighter denne gang.

Dejan Aleksic viste seg å være en dyktig fighter og slo ut 4 fightere før han tapte i semifinalen mot spektakulære Ukrainske Horuna Stanislav. Ukraineren ble dessverre disket i finalen da han ledet 2-0 pga. et hodespark som kuttet opp hans motstander i ansiktet. Kroatiske Dejan Alekic vant bronsefinalen.

NESTE KONKURRANSE
Jeg fikk en invitasjon fra den hollanske klubben Unity 99 i Rotterdam.
Jeg ble spurt om jeg ville være med på turneringen Battle of the Teams lørdag 7. desember. Jeg takket ja og vil kjempe på laget til seniorlaget til Unity 99. I denne lag turneringen er det åpen vekt kategori som resulterer i at jeg må kunne kjempe mot store og mindre utøvere. Her er det 600 euro for vinnerne og blant utøverne har tidligere franske og hollandske europamestre og verdensmestre meldt sin ankomst.

Bilde fra tidligere besøk hos Unity99, Fra venstre; Manager Patrick Van Daalen og meg.

Back To Top