Skip to content

I helgen var jeg invitert til en helt spesiell VM forberedelse i Frankfurt.
Det var en privat Lag landskamp mellom Norge, Tyskland, Montenegro, Ukraina og Holland.

TEAM SKANDINAVIA
PÅ herresiden er må man ha 5 utøvere for å stille landskamp og Norge har kun 2 utøvere som er tatt ut til VM, nemlig Håkon Fjeldstad og meg. Håkon ønsket ikke å stille i Landskampen, så for at jeg skulle få forberede meg optimalt så deltok Norge i landskamp med ett mikset lag.


Landslagsledelsen under Morten Alstadsæther tok derfor med seg danske tungvekter
Philip Carlsen, svenske Sadik Sadik, Eirik Vandvik og de norske brødrene Arik og Mikael Ameroun.
På den måten kunne vi stille ett fullt herrelag som må bestå av 5 utøvere som naturlig nok ble kalt Team Skandinavia.

TØFFE MÅLSETNINGER
Målsetningen var å vinne flere kamper på svært høyt nivå for å få inntrykk av mine egne forberedelser i høst og justere meg inn mot VM. Team Skandinavia møtte Montenegro i vår første lagkamp. Videre stod Ukraina, Holland så hjemmefavoritten og regjerende europamestre Tyskland.


Landslagsledelsen var fornøyd med innsatsen fordi alle fikk prøve ut formen sin slik at formålet ble nådd. Jeg har egne arbeidsoppgaver som skal jobbes med de neste 5 ukene mot VM. Jeg vil takke spesielt danske Philip Carlsen og svenske Sadik Sadik som stilte opp nå i helgen. De er begge sterke fightere med gode holdninger som jeg ser opp til. Vil også takke Morten Alstadsæther for at han la til rette for at jeg kunne fighte i denne landskampen.

Back To Top